Brabant Bouwt Feest

Eindelijk, Brabant bouwt weer feest! Brabantse ondernemers hebben de handen ineen geslagen om samen een echt Brabantse evenementenkalender samen te stellen. Het gaat dus niet alleen om evenementen die in Brabant plaatsvinden, maar om evenementen die mogelijk gemaakt worden door Brabantse organisatoren, -leveranciers, -dienstverleners en -medewerkers, welke groot zijn geworden door hun Brabantse roots en bourgondische bezoekers.

Ja, maar dit evenement staat er niet op

Dat kan best wel eens kloppen en da’s sund natuurlijk. Momenteel zijn voornamelijk de grotere events opgenomen in de kalender. Het streven is om alle evenementen van Brabantse makelij op deze kalender te plaatsen, maar dat zijn er veel, erg veel. We vullen daarom continu de kalender aan. Organiseer je een evenement en wil je op deze evenementenkalender? Vul het contactformulier onder op de pagina in en dan “goan wij et himmòl maoke veur oe”!

Vier de klanken van de nacht, juich uit volle borst, dans, drink dat biertje in de zon en bestel dat broodje pulled pork, het mag eindelijk weer! Open gauw de evenementenkalender des hendig!